مشاوره حقوقی رایگان - حکم به ابطال مبیع های دیگر بعد از بیع باطل و رد مال از شخص ثالث

با سلام وقت بخیر
اینجانب ملکی را با سند تک برگ از شخصی که با وکالت از مالک قبلی، ملک را به نام خودش زده بود(بعداً از این اتفاق خبردار شده ام) خریداری کرده و سند زدیم و در آن سکونت دارم. حال با توجه به آرای کیفری و جزایی صادر مبنی بر کلاهبرداری و خیانت در امانت فروشنده من، دادگاه رای بر باطل نمودن بیع قبلی و ابطال مبیع های بعدی و رد مال نموده است که مالک اولی اقدام به تنظیم شکایت بر علیه من و فروشنده ملک مبنی بر رد مال نموده است حال من چه می توانم انجام بدهم؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
معامله ای که انجام شما انجام دادید باطل می باشد و می توانید دادخواست مطالبه وجه و مطالبه خسارت مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست از شخصی که خریداری کرده‌اید شکایت کنید تا بتوانید پول و خسارات خود را دریافت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ملک به مالک اصلی برگشت می‌شود و شما می‌توانید علیه فروشنده فضول شکایت کنید ولی در این بین در برخی پرونده‌ها نیاز به جلب ثالث دارید که بهتر است جهت توضیحات بیشتر از شما و اخذ راهکار مناسب قانونی از وکیل از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما هم می بایست دادخواست مطالبه بهای ملک طبق قیمت روز و با جلب
نظر کارشناس رسمی به طرفیت فروشنده اقامه نمایید

اگر شما در دادرسی اول حضور نداشته آید امکان اعتراض ثالث اصلی از دادنامه صادره توسط شما وجود
خواهد داشت و میتوانید به تلف
حکمی استناد نمایید
جهت توضیحات تکمیلی میتوانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید علیه فروشنده دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن و مطالبه غرامت بدهید

سيد محمدرضا  صلاحي

جناب آقای سيد محمدرضا صلاحي :

با سلام علیه فروشنده مبني بر فروش مال غیر و کلاهبرداری شکایت نمایید .