مشاوره حقوقی رایگان - معامله ملک

باسلام. من در تاریخ 87 خانه ای را با مبایعه نامه عادی خریداری کرده ام ولی 8روز قبل از آن فروشنده خانه را به شخص دیگری فروخته پسند رسمی را هم به نام ایشان زده من شکایت فروش مال غیر کردم ولی چون شامل مرور زمان شده بود دادگاه منع تعقیب داده بود الان میخواهم دادخواست ابطال بیع بدهم به نظرتون قیمت خانه رو میتونم بگیرم یا همون پولی که داده ام را بهم میدم ممنون از زحمات وکلای عزیز

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید و طبق نظر کارشناس ثمن معامله را استرداد کنید

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

بدرود
با مشورت وکیل وفق بررسی مدارک، دادخواست متناسب ارایه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تحمل ماهیتا اگر ابلاغی بود برای شما ارسال گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید مطالبه ثمن و غرامت کنید که براساس کاهش ارزش پول محاسبه میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مطالبه ثمن و غرامت کنید که براساس قیمت روز محاسبه میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به جهت مستحق للعیر درامدن ثمن و غرامات قابل مطالبه است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بایستی بطلان مبایعه نامه به علت مستحق للغیر درآمدن آن و استرداد ثمن معامله و مطالبه خسارت مورد معامله به نرخ روز را درخواست نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه مستحق الغییر درآید ثمن و غرامات را می‌توانید مطالبه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست مطالبه ثمن وغرامات را مطرح نمایید