مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر کار گوشی گوشیم را پس نمی دهد

سلام من به یه تعمیرات گوشی گوشیه خودمو دادم درست کنه گفت گوشیت گم شده کارتون گوشیت رو بده تا پیداش کنم ولی الان هرچی بهش زنگ میزنم جواب نمیده

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام بدوا به ایشان اظهار نامه بدهید که برای استرداد مال امانی ( تلفن همراه ) اقدام نمایند در غیر این صورت بر علیه ایشان به جرم خیانت در امانت میتوانید در دادسرا شکایت کنید