مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب بابت مهریه

باسلام وعرض خسته نباشید به وکلا.من خانومم مهریه رو گذاشته بود اجرا 400تا بود 200تا عندالمطالبه 200تاهم عندالستطاعه بعد من هم قسط بندی کرده بودم سالی یک دونه سکه بدهم اما سکه ای پرداخت نکردم. بعدش توافقی کردیم200میلیون دادم طلاق گرفتیم تمام شد.حال میخوام حساب هام رو بازکنم از من 360میلیون پول میخواد دادگاه تادستور بده حساب هام باز بشه.راهنمایی کنید چطوری حساب هام رو بازکنم این همه پول ندارم من که پرداخت کنم آیا قانون همین هست یا این ها الکی از من میخواهند

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دیگر نیازی به حضور یا رضایت خانم نیست.
رای طلاق را در پرونده مهریه بگذارید و درخواست رفع توقیف حسابهای بانکی را بخواهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نظر کمیسیون نشست قضائی (1)
پرداخت نیم عشر اجرایی (پنج درصد محکوم به مالی) بابت حق اجرای حکیم بعد به عهده محكوم عليه است؛
بنابراین اعسار از هزینه دادرسی که از طرف خواها می شود شامل نیم عشر اجرایی نمی شود و خروج موضوعی
از آن دارد. چنانچه ن اعسار از محکوم به نسبت به محكوم عليه صادر شود به تبع آن تا تمکن مالی، محکومی از
تأدیه نیم عشر اجرایی نیز به طور موقت معاف خواهد شد و مطابق ماده 168 قانون اجرای احکام مدنی، هرگاه از
تاریخ صدور اجراییه بیش از پنج سال گذشته و محکومل عملیات اجرایی را تعقیب نکرده باشد، اجراییه بلااثر تلقی
می شود. در این مورد اگر حق اجرا وصول نشده باشد دیگر قابل وصول نخواهد بود

اگر قبلا اعسارتان قبول شده در مهریه در اینجا هم پابرجاست اگر اعسار ندادید برای حق الاجرا اعسار دهید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

اگر سالانه یه سکه را پرداخت کنید رفع مسدودی می‌شود