مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه

با درود فراوان خدمت عزیزان
بنده پرونده ام در اجراییه هست و مهلت 13 روزه اش تمام شده . حال وکیلم گفته منتظر اس ام اس باش که برات میاد بعد من میرم برای توقیف اموال و اجرای احکام اینا .
خواستم ببینم مگر خود ما نباید پرونده را به اجرای احکام ببریم؟ ممنون میشم از شما اساتید گرامی که لطفا راهنمایی کنید
پرونده ام حقوقی است و اجراییه زدم به متهم هم ابلاغ شده و مهلت 13 روزه اون هم تمام شده
سپاس فراوان

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بعد از 12 روز اجرائیه به شعبه اجرا ارسال میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید ابتدا درخواست صدور اجراییه را به شعبه بدوی مطرح نمایید تا اجراییه صادر و به ‌محکوم علیه ابلاغ گردد
و بعد از گذشت 12 روز باید به شعبه بدوی مراجعه و پرونده را اخذ و به شعبه اجرای احکام ارائه نمایید
و بعد به محکوم له ابلاغ خواهد شد
و محکوم له باید حضورأ مراجعه و پیگیری نماید و ...