مشاوره حقوقی رایگان - اساتید بزرگوار نتیجه احتمالی پرونده چیست

در پایان سال 96 شکایتی علیه بنده انجام گرفت. در اردیبهشت ماه سال 97 ابلاغیه به دست بنده رسید و بنده متهم به مزاحمت تلفنی،تهدید، توهین و انتشار تصاویر خصوصی متهم شده بودم. خانمی که شکایت کرده بود از همکلاسی های بنده بود و ما در رابطه بودیم. ایشان به بهانه پایان نامه در تابستان به تهران آمد و گفتند که جایی برای ماندن ندارند. بنده ایشان را به خانه مادر بردم و از بردن به خانه خود امتناع کردم. در این مدت رابطه صمیمی داشتیم و عکس های مختلفی گرفتیم. ایشان را به پدرم هم معرفی کردم و سرانجام بعد از چند روز به شهرشان بازگشت. من مطلع شدم که ایشان با کس دیگه ای در ارتباط هست و سعی کردم این رابطه را تمام کنم. البته ایشان در طول رابطه بارها به بهانه های مختلف از جمله وضعیت بد مالی پول گرفتند.
القصه بین ما دعوایی صورت گرفت و این خانم اسکرین شات به دادسرا برد و از بنده شکایت کرد و ادعا کرد که تصویر خصوصی مان را بنده پخش کردم. بنده احضار شدم و رفتم و گوشی و لبتاب بنده را ضبط و با جواز کسب از دادسرا خارج شدم و اطلاع دارم که گزارش فتا پس از بررسی ها اعلام کردند که هیچ عکسی در گوشی و لبتاب بنده پیدا نشده است. بنده سرانجام پس از چندین ماه لبتابم را پس گرفتم. در سال 98 ابلاغیه مبنی بر قرا نهایی صادر گردید اما در سامانه ثنا هیچ توضیحی داده نشده بود. پس از یکسال امروز پیام آمده است که پرونده شما با شماره ...... با شماره بایگانی به شعبه کیفری دوم قدوسی ارجاع داده شد.
شاکی حتا در جلسه مواجهه حضوری نیامد. حتا دادسرا هم نیامد! بنده متهم رفته بودم
در ضمن اشاره کنم خدمت شما که ایشان جز 50 صفحه اسکرین شات هیچ چیز دیگری ندارد

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

احتمالا منع تعقیب صادرمیشود