مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رسیدگی به تقاضای اعاده دادرسی

با درود فراوان خدمت اساتيد محترم
وكيل بنده درخواست اعمال ماده ٤٧٤ را به ديوان عالي از طريق ثبت الكترونيكي كرده
و شهادت ٣ نفر (شهادت نامه محضري) را با توضيحات پرونده اي كه من در آن ٣ بار به طور پيوسته منع تعقيب و برائت گرفتم و سپس در تجديد نظر محكوم شدم به ناحق ارسال كرده.
حسب تجربه بيشترين زمان براي قبولي يا رد اعاده چند وقت است؟
الان حدود ٤ هفته از ثبت اعاده ميگذرد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید یا منتظر ابلاغ باشید