مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک پارکینگ

با سلام. بنده 2 سال است یک واحد اپارتمانی خریده ام به صورت قولنامه که در ان فقط نوشته پارکینگ دارد یک ماه پیش سند صادر شده و پشت سند هم نوشته مشاع ولی در صورت جلسه تفکیکی اداره اسناد چون بعضی از همسایه ها گفتن ما تو قولناممون جای پارکینگمون قید شده، پارکینگ های جلویی برای اونها تفکیک شده سوال من اینه ایا در قولنامه قید شدن سندیت داره در حالی که پشت سند قید نشده و دوم اینکه واگذاری پارکینگ به دیگران چرا در قولنامه ما قید نشده با تشکر ممنون.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.تفکیک پارکینک بصورت اختصاصی بدون رضایت کامل همه مالکین,غیرقانونی بوده وقابل ابطال می باشد.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

دادخواست الزام به انتقال رسمی و تحویل پارکینگ اختصاصی آپارتمان علیه فروشنده تقدیم دادگاه نمایید
پارکینگ اختصاصی آپارتمان، جزء مبیع است و می بایست تحویل و انتقال رسمی بشود