مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مزاحم

باسلام و عرض ادب و احترام. خدمتتان عرض کنم بنده ... هستم یک واحد آپارتمان را به صورت پیش خرید از مالک زمین خریداری کردم که با یک نفر سازنده مشارکت نموده است پس از آماده شدن نسبی ساختمان بنده واحد را تحویل گرفته و ساکن گردیدم. ولی با توجه به عدم تکمیل ساختمان و نبود پایان کار هنوز سندهای واحد ها آماده نمی باشد و پارکینگ ها نیز مشخص نشده اند. در مبایعه نامه نوشته شده فروشنده دو تا پارکینگ سندی باید به من بدهد. حالا میخواهیم به صورت موقت پارکینگ ها را تقسیم نمایند و فروشنده اعلام میکنه یک پارکینگ از دو پارکینگ های مزاحم میخواهم به شما بدم. آیا ایشان حق چنین کاری را دارد یا خیر؟ ضمنا محل پارکینگ ها هم در مبایعه نامه قید نشده و فقط اشاره شده که پس از تفکیک آپارتمان ها، پارکینگ ها هم توسط اداره ثبت مشخص می شود. حالا فروشنده می تواند اجبار کند که من دو تا پارکینگ را هر جا خواستم و هر گونه که باشد به شما میدم حتی مزاحم؟ لطفا بنده را راهنمایی فرمایید. با تشکر و سپاس.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
چون موضوع تخصصی و باید قراردادتون رویت بشه و تعهدات قرارداد ملاحظه گردد توصیه میشود حضوری به وکیل دادگستری مراجعه و مشورت نمایید .