مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک پارکینگ اپارتمان

سلام خسته نباشید. اخیرا تفکیک سند واحدها و پارکینگ در اپارتمان ما صورت گرفته. من 2 سال پیش این واحد را از کسی خریدم که از سازنده وکالت تام داشته و من ازش بی اطلاع بودم این شخص با این وکالت نامه تفکیک سند و پارکینگ را اخیرا امضا کرده در حالی که 2 ساله من مالک واحد میباشم و همسایه ای که در قولنامه خود پارکینگ موقعیت خوب را که به امضای سازنده رسانده بوده وارد سند واحد خود و برگه تفکیک پارکینگ کرده است. الان سند اولیه صادر شده به اسم سازنده تا کار بانکی انجام شود و بعدا سندها به اسم ما زده بشه. سوال من اینکه 1. ایا اون شخص دارای وکالت بدون اطلاع من میتونسته امضا کنه در حالی که من مالکم 2. ایا میتونم نسبت به این تفکیک پارکینگ که در سند هم قید شده شکایت کنم. 3. الان شکایت کنم یا صبر کنم سند به اسمم صادر بشه. ممنون خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

1- خیر بعد از واگذاری به شما چنین حقی نداشته لااقل در مورد ئاحد مربوط به شما مگر اینکه وکالت کلی داشته باشد که باز هم در مورد سایر واحد ها قابل اقدام است نه واحد شما
2- بلی میتوانید
3- همین الان اقدام کنید بهتر نتیجه میگیرید

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام وکالت نامه برای چه دست او بوده وقتی شما ملک را خریداری کرده بودید .وکالت کل مجتمع بوده یا فقط اپاتمان شما ؟ اگر وکالت اپاتمان شما بوده خیر اما اگر کل مجتمع بوده احتیاج به بررسی دارد