مشاوره حقوقی رایگان - مجازات تخریب اموال

با سلام. برادرم هفته گذشته با عوامل بانک درگیر میشود و میزند کامپیوترها و پرینتر بانک رو میشکند. حالا خواستم ببینم مجازاتش علاوه بر جبران مالی خسارت چی هست؟ آیا زندان دارد؟ . ممنونم.هیچ گونه سابقه ای هم ندارد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

جرم تخریب حبس است ولی اگر رضایت بگیرد وسوسابقه نداشته باشد امکان تخفیف وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
طبق قانون جرم تخریب عمدی اموال
عمومی مجازات حبس دارد
ولی ممکن است مشمول تخفیف یا تعلیق مجازات قرار بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تخریب اموال عمومی شش ماه حبس دارد ولی امکان تخفیف و تبدیل به جزای نقدی هست

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام بله تخریب حبس دارد، اما اگر جبران خسارت نموده و رضایت را جلب نمایید منجر به حبس نشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تخریب عمدی محسوب می شود. تحت شرایطی ممکن است مجازات حبس تعیین شود.