مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه شارژ

ساختماني ١٨ واحده كه داراي ٥ متراژ مختلف هست، يك واحد ١٢٦ ويك واحد ١٣٥ و چهار واحد ٨٠ و چهار واحد٧٠ و هشت واحد ٥٥.كه متاسفانه كنتور گاز و آب مشاعي دارد و تنها برق واحدها كنتور جدا دارند. سيستم هواساز داكت اسپليت دارد.
از تمام مالكين شارژ يكسان گرفته ميشود. به اين بهانه كه مشاعيات يكسان است، يعني ١٣٥ متر همان شارژ را ميدهد كه ٥٥ متري.آيا اين درست است؟

آيا هزينه بيمه آتش سوزي ساختمان بايد يكسان تقسيم شود؟

آيا هزينه استفاده از آسانسور واحد ١٣٥ متر با ٤ نفر با ٥٥ متر با يك نفر يكسان است؟

آيا در كثيف كردن مشاعيات راهپله ها و چشمي روشنايي مشاعات،٤ نفر ١٣٥ متر با يك نفر ٥٥ متر يكسان بايد محاسبه شود؟

آيا هزينه نگهداري موتور خونه براي دماي واحد ١٣٥ متر با ٥٥ متر يكسان است؟

اين در حالي هست كه گنجايش واحدهاي بزرگتر براي پذيرش مهمان و نفرات بسيار بيشتر از واحدهاي كوچك تر است.

ممنون ميشم راهنمايي بفرمايين.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جواب سوالهای شما یک واحد درسی در دانشگاه است!!

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هزینه مشاعات مثل آسانسور و نگهبانی برای همه یکسان هست

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مبالغ مشاعات همانند برق راه پله پشت بام نگهبانی برای تمامی واحدها یکسان است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه ها براساس متراژ محاسبه می شود.