مشاوره حقوقی رایگان - باید مستاجر خسارت پرداخت کند ؟

باسلام و عرض وادب ، در ساختمان 8 واحدی مستاجرم ، 20روز پیش به علت نشت گاز شهری انفجار در ساختمان رخ داد وا ز نظر جانی و مالی خسارت فراوان دیده ام واحد خودم کلی خرابی ساختمان بوجود اومد تا طبقه چهارم کم و بیش به همسایه ها خسارت وارد شده تا حدودی پرداخت کردم ولی به علت سواستفاده همسایه ها دست نگه داشتم ، آیا خسارت ساختمان استیجاری و همسایه به عهده بنده میباشد ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

بیمه اداره گاز(اگرشما مقصرنباشید)بایدخسارت شما وهمسایگان راپرداخت نماید.همچنین مدیرساختمان که ساختمان رابیمه آتش سوزی نکرده مسول خسارات وارده برابرقانون می باشد.