مشاوره حقوقی رایگان - خانه پدری که دست وارث است

سلام خوبید ببخشید.من پدرم سال 96فوت کرد.5تابرادریم و2تا خواهر.خانه سند ششدانگ داره به نام بابام.الان تو یک واحدش مادرم زندگی میکنه.یه واحد دیگش داداش بزرگم با زن و بچه هایش.حالا میگیم نزدیک 5ساله نشستی خالی کن داداش کوچیکتر چند سال بشینه.میگه من خالی نمیکنم هر کاری میخواهید بکنید.خواهشن سریع راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست خلع ید مشاعی مطرح بفرمائید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست تقسیم ترکه و بعد از ان مطالبه اجرالمثل سال هایی که برادر استفاده کرده داده شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف علیه ایشان مطرح نمایید هر کدام از ورثه به میزان سهم خود می‌تواند اجاره بهای 5 سالی که برادر بزرگ شما در منزل سکونت داشته با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری از ایشان مطالبه نماید

احسان بیگدلی

جناب آقای احسان بیگدلی :

دادخواست خلع ید از ملک مشاع بدید همه را فعلا بیرون کتید تا تعیین تکلیف بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید دادخواست تقسیم و فروش بدهید.
از طرفی می توانید به نسبت سهم خود اقدام به اخذ سند به نام خود کنید و دادخواست خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف بدهید.