مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

آیا میشود قرارداد را به علت عدم دریافت خدمات ذکر شده در آن فسخ کرد و پول پرداخت شده را به صاحب آن پرداخت کرد؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

حق فسخ باید در قرارداد پیش بینی شده باشد و یا جهات قانونی آن موجود باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرار باشد خدماتی انجام دهد می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید قرارداد شما بررسی شود که شرایط فسخ مهیا هست یا خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایط فسخ بستگی به مفاد مندرج در قرارداد منعقد شده فیمابین دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قرارداد شما را مطالعه نمایم اگر در آن حقی گنجانده شده باشد بله امکان دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است...