مشاوره حقوقی رایگان - برگشت به قرارداد، با توجه به حکم قطعی حقوقی و نیز جعلی بودن اسناد

با سلام. من در سال 97 یک چک را در عوض قراردادی گرفتم. بابت آن رسیدی با مشخصات کامل چک و قرارداد دادم. چک را شخص ثالثی که یک خانم بود صادر کرده بود. چک بلامحل اعلام شد. من دادخواست مطالبه وجه چک دادم ولی بعد متوجه جعلی بودن چک شدم و آنرا مسترد کردم. مطالبه الزام به ایفای تعهد قراردادی کردم اما دادگاه تجدیدنظر رای به تبدیل تعهد داد. برای جعل شکایت کردم، الان کارشناس نظر داده که امضای صادر کننده در چک جعلی است. البته صادر کننده (خانم ...) گویا سابقه دار بوده و مجهول المکان است و در دسترس نیست. آیا راهی برای برگشت به قرارداد، با توجه به حکم قطعی حقوقی و نیز جعلی بودن چک وجود دارد و چه اقدامی باید کرد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام توضیح دهید که این خانم چک شخص دیگری را داده و امضای او را جعل کرده یا خانم مدعی جعل امضای خودش است؟ نیاز به توضیح بیشتر است. در صورت تمایل به مشاوره تماس بگرید