مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهدات موجر

با سلام و خسته نباشید
من یک خونه رهن کردم و موجر قبل تحویل منزل گفته بود شیرآلات و گاز و تمام وسایل رو نو و بدون ایراد میبنده که متاسفانه همه حرفاش دروغ بود و وسایل خونه خودش رو آورده بسته تو این خونه درصورتی که تو اجاره نامه قید شده بود ولی صحت نداشت و انجام نداد
کنتور برق اختصاصی کنتور گاز اختصاصی تو اجاره نامه قید شده که داره ولی موقع تحویل هیچ کدوم از این ها رو نداشت و به ما اطلاع نداده بود
الان میتونم ازشون شکایت کنم و معامله رو فسخ کنم و بابت دیرکرد این 2 ماه که پول گرفته بود از من میتونم درخواست خسارت و غرامت کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دیر کرد پول برای شما متصور نیست ولی فسخ باستناد تخلف ازوصف مطابق قانون مدنی و خسارات متصور است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به مفاد قرارداد طرفین ، باید به تعهدات عمل نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد قید شده باشد می توانید طرح دعوی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فسخ و دریافت خسارت بستگی به مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید اظهارنامه فسخ بدهید بعد دادخواست تایید فسخ

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق قانون می‌بایست به تعهدات عمل شود اما با توجه به تخلف از وصف مطابق قانون مدنی امکان فسخ وجود دارد اما خسارات خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید دادخواست حقوقی مطرح نمایید بر اساس اجاره نامه و مدارک موجود