مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد به توافق اصلاحی

سلام
به علت دادخواست اینجانب به مطالبه وجه و استرداد چک خوانده به سبب مختومه شدن پرونده و پرداخت نکردن مطالبات که چند برابر ارزش چک‌ بودم به سبب امتیاز اجرای چک و مزایده منزل اینجانب توسط خوانده من را داشت اقدام به توافق نمود که به توافق اصلاحی فسخ معامله چک و به استراد چک بدون پرداخت مطالبات محکوم گردید .
که باید با تحویل چک به دادگاه و بعد از تحویل چک پانزده میلیون از اینجانب بگیرد به سبب هزینه وکیل پرونده چک‌‌ که در شرایط اجرای چک و مزایده منزل بودم توافق به پرداخت نمودم .
ولی از تحویل چک خودداری کرد واجراییه صادر گردید برای جلوگیری از مزایده اقدام کردم .
به سبب خیانت چک‌ وصول مکرری وصول چک و خیانت شش سند توافق دیگر با تبانی بنگاه‌دار منجر شد هر دو را مورد تعقیب کیفری قرار دهم .
ولی با این که دهان سند وصول وشهادت شهود قراداد توافقات و‌ وصول چک را ارائه‌ در پرونده ارائه نمودم با نظر غیرمنطقی و بهانه گیری بازرس منع تعقیب صادر شد .
با اعتراض به قرار‌منع تعقیب و موقوفی دیگر با استناد اسناد جدید مزایده و استناد خیانت به توافق اصلاحی ‌اعتراض نمودم‌ .
پرونده با ارجاع به دادگاه کیفری چندین ماه است که در مرحله نقض دو تاریخ نظارت
دیگر دستوری صادر نشده در رابطه با رسیدگی به اعتراض اینجانب
آیا عمل نکردن به توافق اصلاحی و ادامه اجرای چک خیانت نیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه جهت ارائه پاسخ مناسب حقوقی بایستی مورد مطالعه قرار گیرند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

جرم خیانت در امانت دارای عناصر سازنده تشکیل جرم هست که هر کدام از آن مخدوش باشد جرم خیانت در امانت متصور نیست و عمل نکردن به توافق اصلاحی از مصادیق خیانت در امانت نیست، بهتر است جهت اخذ راهنمایی تخصصی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جرایم کیفری مانند کلاهبرداری یا مانند خیانت در امانت می‌بایست اقداماتی در کنار یکدیگر وجود داشته باشد تا آن جرم قابلیت انجام پیدا کند در اینجا موضوع شما نیاز به بررسی بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بنظر بهتر است حقوقی اقدام گردد
کیفری جرمی ظاهرا محقق نشده است