مشاوره حقوقی رایگان - رد دادخواست تجدید نظر خواهی

وکیلم طرح دادخواست اثبات مالکیت را صحیح ارائه ننموده دادگاه بدوی رای صادر نموده ودادگاه تجدید نظر به خاطر ایراد شکلی دادخواست را رد نموده ورای قطعی صادر نموده آیا دادخواست جدید ارائه نمایم یا ایراد شکلی را می توان بر طرف نمود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر رد دادخواست باشد اری مجدد تخصصا مطرح گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجدداً نسبت به ثبت دادخواست جدید میتوان اقدام نمود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ایرادات شکلی ایرادات امر مختوم ماده 84 آیین دادرسی مدنی نیست لذا می‌توانید با مشاور یک وکیل دیگر به طور صحیح دادخواست خود را مطرح نمایید قبل از آن میتوانید از طریق دادراه جهت راهکار قانونی با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید دادخواست جدید به صورت صحیح اقامه گردد