مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو از همسر سابق

با سلام و احترام...من حدود دوسال است که از همسرم جدا شدم و ایشان ماشین و مدارک ماشین اینجانب را پس نمی‌دهد با این که بارها تذکر دادم آیا می توانم به جرم سرقت از ایشان شکایت و اعلام سرقتی نمایم؟
ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
خیر سرقت نیست
دادخواست استرداد دهید‌

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
دادخواست تخصصی تنظیم گردد
کیفری به نتیجه اصولا نمیرسید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته استرداد مال(منقول) را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که به صورت مخفیانه آن را برداشته و برده سرقت متصور است در غیر این صورت می‌تواند از مصادیق خیانت در امانت باشد ابتدائاً برای ایشان اظهارنامه رسمی ارسال نمایید که مدارک را مسترد کند و اگر اقدامی ننمود طرح دعوی نمایید بهتر است قبل از آن جهت اخذ مشاوره تخصصی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
جرم سرقت نمی باشد
شما باید دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید
و ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سرقت منتفی است
دادخواست متناسب مطرح گردد