مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام دروبرشما بنده بعداز 27 سال زندگی ازخانم جدا شدیم وبنده به دلایلی ازخانه زدم بیرون فقط لباس پوشیدم اومدم بیرون حالاجدا شدیم این کلک زد به من جلسه طلاق ادعا کرد جهیزیه نمیخواهم و من هم دیگر اساس بی خیال شدم بعدش رفته استرداد جهیزیه کردمن درجلسه همون رای دادم قاضی هم رای صادر کرد که رسیدگی شده اعتراض کرد نکند گفته میبخشید بودم الان میخوادتجدیدنظر نقض گفته دیروز دادگاه داشتم بنده را محکوم به پرداخت جهیزیه کرد درصورتی که سیاهه نداشتم لیست نوشته ویک امضای الکی زده تمام سوال اینجاست ایشان با اجباربا من زندگی نکرده بودکه بعد27سال مگه جهیزیه ای مانده ده بارلوازم خانه عوض شده اصلا درطول زندگی جهيزيه ازبین برود مگر مرد بایدتهیه کند بدهد به خدا همون سال اول من لوازم خونه راعوض کردم چون آشغال بوده بعدش هم خود من پوسیدم تابرسه به افتابه ولگن اون زمان همین ها بودن حالا بنده اعتراض کنم شاهدم دارم که من هیچی ازخونه نبردم دست ایشان هست ولوازم هم سال 95 کامل برای بارسوم عوض کردم میشه نقض کنند یا نمیشود ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما باید دفاعیات در جلسه ارائه می دادید
هرآنچه از جهیزیه مانده و در ید شماست قابل استرداد است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که مدارک و مستندات مرتبط با موضوع تحت بررسی قرار گیرند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعایی نیاز به دلیل دارد می‌توانید ادله حقوقی ایشان را که در دادگاه ابراز نموده است جرح نمایید قبل از آن بهتر است از طریق دادراه با بنده تماس تا راهکار مناسب قانونی ارائه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما بابد با ارائه فاکتور خرید ، مالکیت وسایل را اثبات نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با توضیحات ضد و نقیضی که دادید موفق نمی شوید باید وکیل بگیرید یا اینکه حداقل مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان پذیر است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید