مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

سلام وقتتون بخیر
من یک قطعه زمین دارم به متراژش 64 متر و میخوام بفروشمش، یک مشتری هست میگه 800 میلیون تومنش رو نقد میدهم و مابقی که میشه 800 میلیون تومن دیگر رو دو تا چک میدهم یکی برای سه ماهه دیگر به مبلغ 300 میلیون و یکی هم برای 6 ماه دیگر به مبلغ 500 میلیون تومان، میخواستم بدونم چطوری معامله نوشته بشود تا سرم کلاه نرود چون خیلی در زمینه اطلاعات ندارم. ممنون میشم کمک و راهنمایی کنین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
قرارداد یک خط نیست که توضیح داد وکیل بگیرید
اما برای عدم پرداخت چک ها وجه التزام و شرط فسخ بزارید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. انتقال سند را به بعد از پاس شدن آخرین چک موکول کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم قرارداد از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در قرارداد خود شرط فاسخ قرار دهید که در صورت عدم وصول هر یک از چک‌ها در وقت مقرر معامله منفسخ بوده و طرف ملزم به کلیه خسارات به نرخ روز است همچنین می‌توانید وجه التزامی حتی معادل با قیمت الان ملک قرار دهید بهتر از جهت اخذ مشاوره تخصصی و ارائه راهکار قانونی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید قرارداد تخصصی تنظیم نمایید
در قرارداد ضمانت اجرا ، تعیین نمایید
حق فسخ در صورت عدم وصول چک تعیین کنید
و ...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در قرارداد شرط کنید که اگر هر یک از چک ها پاس نشود فروشنده حق دارد با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کند.