مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی قانونی و ازمایش اعتیاد برای طلاق

از پزشکی قانونی برام ابلاغیه اومده برم آزمایش اول اردیبهشت ولی چون روزه بودم و وسیله شخصی نداشتم نمیتونستم برای قبل ظهر برگردم و با وجود کرونا و مشکلش در قم منم مسیرم از قم بود و همچنین شب کارم و صبح ساعت 6صبح میام خونه حالا من چیکار کنم ده روز وقت داشتم و نتونستم برم آزمایش. حالا حکم طلاق و صادر میکنند؟ من دوستش دارم نمیخوام طلاقش بدم . اون طلاق میخواد حالا برای آزمایش نمیشد برم حداقل 4ساعت فاصله خونه م تا اون شهری که باید ازمایش اعتیاد بدم. الان چیکار کنم بزارند بعد ماه رمضان ؟ دیگه امکانش هست؟

پاسخ ها :

آزمایش اعتیاد برای طلاق طلاق از طرف زن طلاق آزمایش اعتیاد پزشکی قانونی