مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار صورتجلسه تعاونی

آیا صورت جلسه هایی که در تعاونی های برج شورای حل اختلاف تنظیم می‌شود اعتبار قانونی دارد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تعاونی‌ها یک شخصیت حقوقی هستند لذا باید دید که این صورت جلسه‌ها مشمول چه قانون و قاعده‌ای است بنابراین هیچ قضاوت ممکن نیست و نیاز به توضیحات بیشتر برای وکیل است بهتر است جهت اخذ راهنمایی تخصصی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید