مشاوره حقوقی رایگان - چکه کردن لوله فاضلاب

با سلام خدمت شما
بنده در یک ساختمان 8 واحدی زندگی میکنم در سرویس بهداشتی لوله فاضلاب به گفته همسایه واحد تحتانی چکه میکند به بنده چند بار متذکر شدند و من تا الان 4 کارشناس به منزل ایشون و سرویس بهداشتی بردم با توجه به سقف کاذب و شیشه ای که ایشون کار گذاشتن امکان مشاهده کامل توسط کارشناسان وجود دارد تمام کارشناسان عقیده بر این داشتند که لوله ها کاملا سالم هستند اما ایشان مدام از من تقاضا دارند که لوله ها باید تعویض گردند و با توجه به نظر کارشناسان لوله چکه نمیکند و وقتی تنها دست به لوله گذاشته میشود نم حس میشود که بسیار ناچیز است حال با توجه به اذیت و آزار ایشان و پرونده کیفری که قبلا با بنده داشتند من میتوانم شکایت کنم برای مزاحمتی که برای من ایجاد میکنند؟ هزینه تعمیر با چه کسی است؟ البته که به گفته کارشناسان لوله ها کاملا سالم هست
با تشکر از شما وکیل محترم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما لازم نیست شکایت کنید. ایشان اگر مدعی خسارت هستند باید به دادگاه یا شورای حل اختلاف دادخواست بدهند.