مشاوره حقوقی رایگان - قانون انتقالی به تبعیت از همسر

کارمند پیمانی شهرداری یکی از شهرستان های استان هرمزگان می باشم. در سال 95 همسر بنده که معلم می باشد به شیراز منتقل شد که وطن ما نیز می باشد و بومی شیراز هستیم . پس از یک و سال و نیم سختی فراوان توانستم در تاریخ 96/10 به عنوان نیروی مامور به خدمت در شهرداری شیراز مشغول به کار شوم . که هر سال این قرارداد تمدید میشد. اکنون شهرداری شیراز پس از دو سال و سه ماه ، در حالی که در ماه پنجم مرخصی زایمان می باشم و دو ماه مانده به پایان قرارداد یکساله خاتمه ماموریت را اعلام نموده است . در صورتی به خاطر دوری راه و از هم پاشیدگی سامان خانوادگی و اینکه مسکن و زندگی ما به شیراز منتقل شده است ، امکان بازگشت به شهرداری مبدا برایم میسر نمی باشد و عملا شغل خود را از دست خواهم داد .
و همچنین جهت گرفتن مرخصی 9 ماهه زایمان رای دیوان را مبنی بر الزام شهرداری شیراز به پرداخت حقوق و مزایا در سه ماهه اخر مرخصی زایمان گرفته بودم.
آیا از طریق رای قانونی دیوان میتوانم انتقال دایم خود را به شهرداری شیراز بگیرم ؟
آیا شهرداری شیراز میتوانست در اواسط مرخصی زایمان بنده قرارداد مرا خاتمه دهد در صورتی که هنوز دو ماه به پایان قرارداد ماموریتم مانده بود ؟
اکنون تکلیف رای دیوان جهت 9 ماه مرخصی چه میشود ؟
لطفا راهنمایی فرمایید تا بتوانم قانونی اقدام کنم و شغلم را در شهرم حفظ نمایم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه سوال شما در حوزه مراجع قضایی نیست تا امکان بررسی داشته باشد لطفا از اداره و سازمان متبوع خود پیگیر شوید