مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی روستایی

سلام خدمت سروران گرامی
بنده حیاط کلنگی در روستایی خریده ام که حدود بیست سال پیش در طرح هادی قرار گرفته شده و عقب نشینی شده
امسال قصد از نو ساختن این حیاط را داشتم که به من مجوز داده نمی‌شود و میگویند در طرح هادی است
در حالی که کسانی در این روستا هستند که سالیان سال است با وجود قرار گرفتن در طرح هادی هنوز عقب نشینی نکرده اند ‌.
این حیاط دارای کنتور و آب و برق است و خود دهیاری روستا برای زیبا سازی این ساختمان را تخریب کرده و حالا میگویند اگر اثاری از خانه بود میشد جواز صادر کرد
امکان شکایت هست باید چه اقدامی کرد ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ئر طرح های هادی عرصه های مختلف مشمول کاربری های مختلف می شوند. کاربری ملک شما چیست؟ برای پاسخ و در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید