مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن ملک در طرح فضای سبز

با سلام و عرض خسته نباشید. در طرح هادی روستا ها فضا هایی برای آموزش برای فضای سبز، فضای بازی کودکان، فضای بهداشت و درمان، فضای انتظامی و یا هر چیز دیگر پیش بینی میشود. عموما این فضا ها یا مالک دارن یا اصلا کاربری مسکونی دارن یا در روستا فضای دیگری قبلا برای این موضوع بوده و هست و الان نیازی نیست یا نیاز هست دهیاری توان تملک و خریداری از مالک رو نداره. از سال 1380 ملک من که سند داره و کاربری مسکونی داشته و حتی قبض برق و تمام شواهد مسکونی بودن موجود هست و در داخل بافت روستا در مرکز روستا هست طرح فضای سبز خورده. برای تغییر کاربری از من تقاضای پول زیاد یا ده درصد زمین رو دارن من هم قبول نمیکنم. در ضمن در سال 92 از طرف دهیاری عدم نیاز هم صادر شده. چون طرح ده ساله بود و سال 1380 پیشنهاد شده بود قرار بود سال 1390 در طرح جدید با همکاری شورا و دهیاری و بنیاد مسکن این اشتباه اصلاح بشه ولی تاکنون نشده و در طرح جدید هم دوباره همان طرح قدیم مصوب شده. من چی کار باید بکنم؟ ملک سنددار، دارای قبض برق تا سال 1380، داری پروانه ساخت از شهرداری منطقه 19 در سال 1385 و دارای نظریه کارشناس دادگستری مبنی بر مسکونی بودن ملک است. لطفا راهنمایی کنید. خیلی ممنون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای دادن توضیح بیشتر تماس بگیرید تا شما را راهنمایی نمایم