مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زمانی خودرو

باسلام
سال گذشته بنده یک خودرو پیش فروش ثبت نام کردم ولی مبلغش رو اون موقع نداشتم‌. از آشناها به قصد سرمایه گذاری اومد و 114 تومن گذاشت ولی نه پول حواله را داد و نه قراردادی نوشتیم. الان باید 135 تومن دیگر واریز بشود که من پول دارم و میخوام تکمیل وجه کنم. الان میگه ماشین مال من هست و من میخوام تکمیل کنم. من هم گفتم اشکال ندارد من تکمیل وجه میکنم بعد میریم شورای حل اختلاف درصد و دنگ مالکیت ماشین رو مشخص میکنیم و ماشین رو مالکیت زمانی کنیم
همچین موردی امکان پذیر هست؟ چون پول حواله به درد من نمیخورد.
سود مشارکت اون 114 تومن 16 درصده که 13 ماه پیش واریز شده.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در این خصوص باید دید قرارداد و حواله به چه ترتیبی تنظیم شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ایشان ادله‌ای برای اینکه قراردادی فی مابین شما قرار بوده لحاظ شود داشته باشد ماشین به ایشان تعلق می‌گیرد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

خودرو متعلق به صاحب حواله هس،میتوانید بگویید قرض بوده وقرضشان را بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مذبور نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود