مشاوره حقوقی رایگان - استماع شهادت شهود

سلام بنده حیاطی در سی سال پیش خریدم در قول نامه خرید قید کردم تا زمانی پدر ومادرم زنده باشند زندگی کنند در منزل من الان پدر ومادر فوت کردند 7نفر وارث هستیم که سه نفرشان میگویند ما سهم داریم یک جلسه دادگاه رفتیم دادگاه به من گفته دونفر شاهد برای استماع شهود ببرم راهنمایی کنیید یعنی چه ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما ملکی را خریده‌اید و مدرک مالکیت دارید که متعلق به شماست دیگر شکایت معنا ندارداما در خصوص اینکه شاهد ببرید یعنی موضوع شما برای قاضی جای تردید گذاشته است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر صلحنامه‌ای به نام پدر و مادرتان در آن زمان تنظیم شده است می‌تواند به کمکتان بیاید ضمناً اگر کسی از این موضوع باخبر است می‌تواند برای شهادت در دادگاه حاضر شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سند مالکیت بنام شماست که ادعای بقیه ورثه رد میشود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر سند بنام شماست نمیتوانند کارژ کنند

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

باید حداقل دونفر شاهد مرد دردادگاه حاضر وادعای شما راتایید کنند

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

شهودی که از موضوع اطلاع دارند را باید ببرید دادگاه شهادت بدن

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر شما بیع نامه دارید هیچ مشکلی از باب مالکیت شما وجود ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر سند مالکیت به اسم شما باشد سایر وراث نمی توانند کاری انجام دهند , اگر شاهدی دارید به شعبه مربوطه معرفی نمایید