مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه شهادت مجدد شهود

با عرض سلام و احترام من از یک نفر به خاطر پرداخت نکردن ثمن معامله شکایت کردم ایشون چند نفر رو به عنوان شاهد معرفی کردن و در دادگاه حقوقی شهادت کذب دادن که از آنها شکایت کیفری کردم و فیلم دفتر خانه رو به قاضی دادگاه حقوقی هم دادم برای اثبات شهادت کذب. الان قاضی دوباره وقت گذاشته برای استماع شهادت شهود ؟ میشه بفرمایید چه دلیلی میتونه داشته باشه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شهود باید قسم یاد کنند و شما می توانید بصورت انفرادی از آنها سوالاتی را بپرسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شهود باید قسم یاد کنند و شما می توانید بصورت انفرادی از آنها سوالاتی را بپرسید