مشاوره حقوقی رایگان - خسارت نم زدگی به طبقه پایین

سلام،ازآشپزخانه منزل بنده به طبقه پایین نم زده وچون منزل طبقه پایین خالی از سکنه بوده متوجه نشدیم وبعدازمدتی نم پیشروی کرده و باعث افتادن کابینت وشکستگی ظروف وخرابی دیوارشده حالامالک طبقه پایین اومده و درخواست خسارت از جمله هزینه ظروف شکسته شده وخرابی دیوارو...دارد،آیا
خسارت شکسته شدن ظروف یاوسایل آشپزخونه طبقه پایین هم به عهده ماست؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طبق قانون مسئولیت مدنی اگر خسارت بزنید باید پاسخگو باشید لذاکارشناس در این خصوص اظهارنظر می کند

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه اثبات شود ظروف بعلت ریزش سقف شکسته شده ، خسارت قابل مطالبه خواهد بود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ عامل خسارت شما هستید فلذا هزینه پرداخت تمام خسارات وارده بر عهده شماست.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که مالک طبقه پایین علم به تخریب داشته و مانع نشده بنابراین اقدام علیه خود نموده و حقی برای ایشان متصور نیست به جز تخریب خسارت دیوار