مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت نم زدگی توسط همسایه

پدرم یه واحد آپارتمان داره واحد بقلیش رفته از من شکایت کرده و خسارت نم زدگی طلب کرده من باید چیکار کنم چند تا دادخواست به شورا داده و کارشناس به خاطر یک نم زدگی 3700000خسارت زده من چیکار کنم و پدرم باید چیکار کنه ممنون تشکر

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورت عدم مالکیت شما با ارایه نیبه به سمت خود ایراد نمایید تا قرار صادر گردد و پرونده شما مختومه گردد.
درخصوص پدر نیز ایشان در فرجه قانونی به نظریه کارشناس اعتراض نمایند تا به هیئت کارشناسی ارجاع گردد.
موفق باشید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورتی که بروز خسارت از سمت واحد شما باشد ، خسارت باید پرداخت شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پدرتان ماللک هست باید خسارت را ایشان بپردازد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نسبت به رای شورا اعتراض بزنید و با تامین دلیل مجددا کارشناس کنید تا میزان خسارت مشخص شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مالک آپارتمان نیستید می توانید به رای مذبور ایراد کنید
پدر شما می توانند در صورت باقی ماندن فرصت اعتراض به رای کارشناس مربوطه اعتراض کنند
در حالت کلی می توانید در خصوص پرداخت خسارت مذبور درخواست اعسار نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خسارت را مالک باید پرداخت کند میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض بزنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر مالک خانه پدر شما باشد و
سند مالکیت به اسم پدر شما باشد اصلا دعوا متوجه شما
نمی باشد

و شما باید ایراد عدم توجه دعوا
نسبت به خوانده را مطرح نمایید
و قاضی حتما قرار رد دعوا
صادر خواهد کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه مسبب خسارت لوله واحد شما باشد باید پرداخت نمایید و می توانید به نظریه کارشناس نیز اعتراض نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما باید به رای شورای حل اختلاف اعتراض می کردید. گرچه دیگر حکم قطعی شده است و این خسارت کارشناسی شده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به نظریه کارشناس اعتراض کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بهتر است خسارت پرداخت شود والا باید هزینه کارشناس سه نفره و...بدهید