مشاوره حقوقی رایگان - مال شریکی با طفل صغیر

سلام، من چند سال پیش یه خونه قولنامه ای خریدم که قیوم با دو طفل صغیر در این مال شریک بوده،، و نامه دادگاه جور نشد اون موقع هرچند قیوم از سهم طفل های صغیر براشون خونه قولنامه ای خرید الان طفل ها به سن کفالت رسیدن برای اینکه مشکلی برای خونه من پیش نیاد باید چه اقدامی کنم

پاسخ ها :

پرسشگر :

مشکلی نیست؟ یعنی اینها نمیتونن بعدا ادعایی از خانه خریداری شده من بکنن،، چون نامه دادگاه رو پرونده نیست؟؟

پرسشگر :

قیوم با امضای خود خونه را فروخته به من

خرید ملک شریکی قیم با صغیر خرید ملک از قیم صغیر ملک مشاع قیم صغیر خرید و فروش ملک