مشاوره حقوقی رایگان - تعویض اتاق پراید 132

سلام .من ی پراید 132 مدل 89 دارم اتاقش پوسیدگی داره میخواستم اتاق رو تعویض کنم واسه مراحل قانونیش از کجا باید شروع کنم و چی کار باید انجام بدم .ممنون از شما و وقتی که میزارید برای جواب سوال ها

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به راهور مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید درخواست خود را به پیس راهور ارایه دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام درخواست خود را به پلیس راهور ارائه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق راهور اقدام نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه ب اینکه تعویض اتاق از مواردی می باشد ک قبلا ب مرجع قانونی باید اطلاع رسانی شود. در اولین قدم ب پلیس راهور حوزه خود مراجعه و درخواست دهید.