مشاوره حقوقی رایگان - اثبات شهادت کذب

دو فرد حدود یک سال پیش به دروغ شهادت دادند که شاهد ماجرایی بودند اما بعد از مشاهده یک دوربین مداربسته متوجه شدیم دروغ گفتند و اصلا حضور نداشتند در آن مکان اما متاسفانه سی دی آن فیلم دوربین گم شد و دیگر دلیلی نداریم واسه اثبات کردن شهادت کذب آنها آیا میتوان از طریق خط تلفن همراه آن دو نفر اقدام کرد یا خیر ... مثل انتن دهی یا نقطه زنی یا تماس تلفنی و غیره ؟؟؟؟

پاسخ ها :

اثبات شهادت کذب نقطه زنی سیم کارت شاهد شهادت کذب شاهد دروغین شاهد