مشاوره حقوقی رایگان - اعسار شخص دارنده شرکت

باسلام، اعسار شخصی كه جز اشخاص حقوقی است و دارنده شركت عمرانی و ساختمانی است آيا پذيرفته می شه ؟ چطور ثابت كنم ؟ بدهكار ريیس شركتی هست و درامد خوبی داره؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.روزنامه رسمی شرکت را ارایه کنید یا از دادگاه استعلام شود.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

اگر منظور از شرکت، شرکت تجاری است، سهامدار شرکت تجاری بودن مانع معسر بودن شخص نیست
اگر منظور شرکت عرفی یا مشارکت مدنی است و اموال و دارایی متعلق به شخص است، می تواند دلیل رخدادهایی اعسار او باشد
اگر شخص طبق قانون تاجر محسوب شود، دادخواست اعسار او رد می شود