مشاوره حقوقی رایگان - درگیری بر سر فحاشی در صف پمپ بنزین

سلام ووقت بخیر وسپاگزارم بابت وقتی که میگذارید من تو صف پمپ بنزین بودم وشخصی اومد به سمت ماشینم وبالحن بدی گفت بکش کنار من برم تو من هم گفتم وایسا توصف گفت منم ازروت ردمیشم رفت سوار ماشین شد و گرفت سمت من شیشه رو داد پایین دری وری گفت من هم گفتم برو زن وبچه باهات هستش فحش داد گفت بیا پایین اومدسمت ماشین من من هم پیاده شدم داشتم صحبت می‌کردم که با کف دست زد تو صورت من و من هم دیگه ندونستم چیکار میکنم یک دل سیر سرپا زدمش و بعد خوابوندمش کف پمپ بنزین زدمش پلاک ماشینم رو برداشت آیا میتونه برود شکایت کند با این حال که خودش مقصر اصلی بود وبه زور میخواست حرف خودش رو روکرسی بشونه من هم لباسم پاره شد ویک مقداری هم صورتم ناخن کشید این زن ها ممنون وسپاس از شما عزیزان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
ولی شما هم میتوانید شکایت کنید
ولی ارزشش را داشته دستت درد نکند

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شکایت تهدید و توهین و تخریب علیه ایشان بدهین

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام قطعا اگر شکایت کند شما محکوم میشوید دلیل محکمه پسندی نیست برای شما

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به دوربین مدار بسته پمپ بنزین و متصدیان جایگاه سوخت به عنوان شاهدین این امر، امکان شکایت از شما تحت عنوان توهین و ضرب و جرح وجود دارد.
در مقابل نیز شما می‌توانید شکایت توهین، تهدید ‌و ضرب و جرح عمدی را مطرح بنمائید.