مشاوره حقوقی رایگان - استخدام دانشکده افسری

سلام من میخواهم بروم دانشکده افسری گیر کردم بین ناجا و سپاه اهل سنت هستم
درمورد مزایا و معایب هر کدوم اگر کسی هست کمکم کند ممنون میشوم مسئله حقوقم برام مهم هست کدوم بهتره از این لحاظ؟ ممنون میشم مشاوره بدین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به هر ارگان مراجعه نمایید و سوال کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش حقوقی نیست و در زمره سؤالات غیرحقوقی قرار دارد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام.
از جهاتی سپاه خوبه و از جهاتی ناجا.
در کل با تمام جوانب به نظر برای شما ناجا بهتر باشه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است از نظامیان سوال شود چرا که مسائل درآمد و چگونگی کار در حیطه ارگان های مربوطه است

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام حقوق و مزایا یکسان است بهتر است مشاوره تلفنی داشته باشید