مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد سابقه زندان

سلام. یه سوال داشتم پدرم ده روز سابقه زندان داشته میخام بدونم واسه ورود من به دانشگاه افسری مشکل ایجاد میکنه

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

دلایلش اگه مهم نباشه خیر ولی اگر مهم باشه امکانش نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا نباید مشکل ایجاد کند، جرم چه چیز بوده است؟

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر منع قانونی ندارد مگر اینکه جزو شرایط اختصاصی استخدام درانجا باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به نوع جرم دارد اصولا خیر

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام
بستگی به ارگان مربوطه دارد، ولی بطور کلی معمولا خیر

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام ارتباطی به استخدام شما نداره مگر در مرحله ی گزینش که آنهم احتمال بسیار کمی خواهد داشت که تاثیری منفی در روند استخدام شما داشته باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر صرفا باز داشت بوده خیر در غیر اینصورت قابل پیش بینی نیست بعید است تاثیر داشته باشد