مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو در تصادف جرحی

سلام بنده با یک موتوری که ازاتباع بود وهیچ کارت شناسایی مثل پاسپورت یاکارت ملی هیچی نداشت ولی افسربنده رومقصردونست مدارک من هم کامل هست ،موتوری هم هیچ مدارکی نداشته،ولی خانومش ودخترش پاش شکسته،الان ماشین من رو بردند پارکینگ و واسه آزاد کردنش نیازبه رضایت اون اتباع دارم یا قاضی میتونه ترخیص کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ارسال پرونده به دادسرا از خودرو رفع توقیف می شود و نیازی به رضایت آنها نیست.
شما باید از کلانتری پیگیری کنید و اصالت بیمه نامه را ارائه دهید و پیگیری کنید تا پرونده به دادسرا ارسال شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله قاضی محترم می‌توانند درخواست ترخیص بدهندمی‌توانید به نظر پلیس راهور نیز اعتراض نمایید و درخواست کارشناسی شاید نظر برگردد به نفع شما

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
اصیل یا وکیل باید اقدام کند