مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو در تصادف جرحی

با سلام.
چند روز پیش تو ترافیک ایستاده بودم و یک موتوری از پشت به من میزند و پای او میشکند و الان تو بیمارستان هست .
هم ماشین من و هم موتور اون رو گرفتن خواستم ببینم تا چه زمانی دستور ترخیص ماشین رو میدهند؟ آیا همین الانم میتونم واسه ترخیص ماشین اقدام کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما پرونده را پیگیری کنید تا از کلانتری به دادسرا ارسال بشه سپس می توانید درخواست رفع توقیف بدهید .
برای تکمیل پرونده باید کروکی ترسیم بشه و اگر مقصر باشید تأییدیه بیمه نامه را ارائه دهید.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
می توانید اقدام کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بعد از گذشت 24ساعت از توقیف ؛ بعد از دریافت برگه توقیف ماشین از پارکینگ مدنظر و به همراه داشتن تمامی مدارک لازم به ستاد ترخیص خودرو مراجعه کنید. البته بعضی از مراحل ترخیص خودرو را برای صرفه‌جویی در وقت از سایت پلیس من پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر ماشین بیمه نامه ثالث دارد با ارائه آن به بازپرس یا دادیار شعبه مربوطه درخواست آزادی ماشین را نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حدودا بین یک هفته یا یک ماه توقیف خواهند ماند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر افسر اورا مقصر اعلام کرده درخواست رفع توقیف بدهید