مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال غیر

با سلام. من 5 سال پیش ملکی را خریدم که موقع نوشتن مبایعه نامه نگفتند که ملک 15 سهم مشاع دارد و تنها به 13 سهم اشاره شد و ما کل مبلغ را پرداخت کردیم. در روز تنظیم سند متوجه شدیم 15 سهم است و فروشنده متعهد شد دو سهم دیگر را به نام ما بزند ولی این کار را هنوز انجام نداده. الان مالکان آن دو سهم به خاطر اجاره ملک از من شکایت کردند. من نمی دانستم از نظر قانونی اجازه اجاره این ملک را ندارم. جلسه بازپرسی تشکیل شد و از من وثیقه 500 میلیونی گرفتند. می خواهم بدانم با توجه به عدم اطلاع من از جرم بودن این کار باز هم ممکن است محکوم شوند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در دادسرا ثابت شود اطلاع نداشتید در این صورت به دلیل نداشتن سوء نیت منع تعقیب صادر می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما جرمی مرتکب نشده‌اید و مالک آن تعداد سهمی که خریدید هستید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نیاز به بررسی پرونده دارد ممکن است قابل دفاع باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
عدم اطلاع و سونیت نداشتن احراز و اثبات شود
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
بدیهی است اسناد و مدارک باید بررسی شود
با یک وکیل همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید….