مشاوره حقوقی رایگان - آزادسازی سند وثیقه

سلام و وقت بخیر ،
چند سال قبل، سند منزلم را وثیقه برادرم که زندانی مهریه بود کردم و اکنون ایشان حاضر به انجام تعهدات خود نیست و به زندان هم بر نمی گردد! چگونه می توانم سند خودم را از توقیف خارج کنم؟
ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یا می‌بایست برادر خود را تحویل دهیدیا سند دیگری ضمانت بزارید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تقاضای جلب وی را بکنید و با معرفی وی سند را ازاد کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
میتوان از دادگاه دستور جلب گرفت وی را دستگیر و به شعبه مربوطه معرفی نمایید وگرنه وثیقه آزاد نمیشود مگر دین تادیه گردد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

فقط با جلب محکوم علیه ممکنه یا تغییر وثیقه