مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پارکینگ مزاحم

سلام بنده خانه ای 5 طبقه تک واحدی رو خریدم که روز اول مالک گفت سعی میکنیم پارکینگ مزاحم را برداریمو در قرارداد ذکر شد ممکن پارکینگ مزاحم باشد ولی بعد سند خوردن پارکینگ مزاحم بود ولی باتوجه به ابعاد ساختمان و قرار دادن مناسب ماشین ها امکان خروج همه ماشین ها وجود دارد و نیاز به بیرون آوردن هر زمان ما برای ماشین پشتی وجود ندارد اما همسایه ها حاضر به همکاری نیستن . آیا راهی وجود دارد که باید آنها همکاری کنن ...
آیا بنده حقی دارم ؟؟
وزالان پارکینگ را بدون اطلاع ما خط کشی کردن که کار برای ما را سخت تر کنن

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
متاسفانه خیر

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

اصولاً مقوله پارکینگ مزاحم یک تخلف ساختمانی است که با اغماض شهرداری اما تعهد سازنده به پاسخگویی به اعتراض ساکنین، احداث شده
پارکینگ ها در این حالت نسبت به یکدیگر حق العبور دارند و هیچ کس نمی تواند مانع تردد دیگری شود
طی دادخواستی تقاضای کارشناسی جهت تفکیک کل محوطه به نحوی که امکان تردد خودروها از مجاورت یکدیگر باشد را بنمایید