مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مزاحم

با سلام
صورت جلسه تفکیکی پارکینگ ساختمان ما طبق نظر کارشناس تامین دلیل مشکل دارد یعنی مسیر پارک 3 ماشین رو به نفر چهارم فروخته شده و طبق صورت جلسه تفکیکی پایان کار و سند رسمی هم صادر شده که هیچ کدام از سندها مزاحم نوشته نشده و عملا ماشین چهارم مسیر رو مسدود کرده شکایت رفع مزاحمت هم به دادگاه دادیم و در جلسه بدوی قاضی به سند رسمی اکتفا کرده و خواسته ما رو رد کرده به نظر دوستان ما برای نوشتن لایحه دادگاه تجدید نظر چه مواردی رو باید درخواست کنیم؟؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

چون ملک سند و صورتمجلس تفکیکی قانونی داره حق با قاضی بوده مگر اینکه شما بخواهید از اساس نسبت به سازنده و شهرداری اقامه دعوی عدم رعایت قانون در صدور پروانه و پایان کار کنید که راه دشواری دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید در مهلت قانونی می توانید اعتراض خود را ثبت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت را به درستی مطرح نکرده اید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اعتراض نمایید