مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مزاحم در ساختمان

با سلام من یک واحد مسکونی 75 متری طبقه اول سال 96 خرید کردم ولی به دلیل متواری شدن سازنده و نصب ناقص آتشنشانی و ... مشکل پایان کار دارد و طبق تعداد پارکینگ ها 3 تا از پارکینگ ها 2 تا پشت سر هم جای پارک دارند (150 متری) و یکی مزاحم است و سه تا هم جدا که یکی هم دقیقا جلوی درب ورودی ساختمان و آسانسور جمعا 8 پارکینگ که هنگام قولنامه به صورت غیر مزاحم ثبت شد ولی امسال 1402 مشخص شده فروشنده 2 تا پارکینگ دارد که پشت سر هم است و یکی مزاحم است که جلو یا پشت ماشین من پارک میکند باید چکاری انجام دهم ممنون بابت پاسختون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به استناد مبایعه نامه و قرارد پیش فروش امکان طرح دعوی وجود دارد. بهتراست مدارک رویت شوند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و نظریه کارشناس در این زمینه است تا با گفتگوی متقابل راهنمایی شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید کارشناسی گردد
با شرایطی امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست بفرمایید در قرارداد شما چه چیزی به شما فروخته شده است و مطابق آن اقدام کنید