مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری ضامن فوت شده

باسلام و خسته نباشید
پدر بنده چند سال گذشته ضامن 2 وام شده که هر کدام احتیاج به دو ضامن داشته است و پدر بنده بازنشسته بوده است اما با توجه به فوت پدر بنده و اینکه اموالی به نام پدرم نیست و چند دوره امهال وام، شخص وام گیرنده از بازپرداخت وام خودداری میکند
با شکایت بانک از ضامن ها آیا از حقوق پدرم که اکنون به نام مادرم میباشد مبلغی کسر می‌شود؟ یا از ضامن دیگر که او نیز کارمند است کسر می‌شود؟؟
ممنون از الطاف شما

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ازمستمری مادرتان خیر.اگرکم کردند مادرتان می تواند مبلغ دریافتی را ازطریق مرجع قضایی مطالبه کند.ازضامن دیگر بله می توانند کسرنمایند.