مشاوره حقوقی رایگان - نحوی نگهداری فرزند دختر قبل از طلاق

با سلام، من و همسرم مدت یازده ماه هست که از هم جدا زندگی می کنیم و یک دختر هفت ساله داریم، آقا درخواست دستور موقت ملاقات با فرزند را داده و رای صادر شده که هفته ای یک بار به مدت یک روز بچه پیشش باشه این رای قطعی و به مدت شش ماه هست حال سوالم این هست که این کار نیاز به اجراییه گرفتن آقا دارد که جنبه ی اجرایی پیدا کند یا خیر؟ پایان مدت شش ماه مصادف هست با هفت سال تمام دخترم آیا این اقا می تونه درخواست بده که دخترم پیشش بمونه و من فقط ماهی چند بار ملاقات کنم؟ دخترم از لحاظ تکلم مشکل حاد داره و به صورت تک کلمه صحبت می کنه و قادر به انجام دادن کارهای شخصیش نیست طوری که من حتما باید حتی کارهای شخصیش رو انجام بدم ایا این موضوع برای این پرونده تاثیری داره؟ و من به خاطر اینکه این آقا نتونه بعد هفت سال تمام حضانت رو بگیره نمی خوام جدا بشم با توجه به اینکه مهریه ی من به مرحله ی اعسار این اقا رسیده آیا این موضوع تاثیری برای حضانت داره؟ دختر من امسال به مدرسه میره ولی این اقا نمی خواد تو شهری که من هستم ثبت نامش کنه من برای این موضوع چیکار می تونم بکنم؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.عذر خواهی می کنم سوالاتتان زیاد است لطفاً مکالمه بفرمایید.یاالله