مشاوره حقوقی رایگان - طرح تعریض در صورت نوسازی یا تخریب

با سلام
اینجانب یک واحد مسکونی صد متری داشتم در یکی از طبقات یک آپارتمان ده واحدی که آن را فروخته ام و هفته گذشته سند به نام خریدار انتقال داده شد تمام مراحل اداری از جمله شهرداری و دارایی و ... طبق روال انجام شده است معامله در بنگاه و سپس در محضر انجام گرفته است.
در حال حاضر خریدار دو مرحله پول داده و یک مرحله از پول را باید در هنگام تخلیه پرداخت کند ولی ایشان شاکی است که ملک ما در صورت تخریب در طرح تعریض قرار می گیرد.
لازم به ذکر است این بند در سند است که منزل مسکونی فعلا در طرح عمرانی قرار ندارد و در صورت تخریب یا نوسازی عقب نشینی دارد. و خریدار و فروشنده این سند را امضاء کرده اند ولی خریدار میگوید که نخوانده امضاء کرده است.
از طرفی ایا این وظیفه فروشنده بوده که تحقیق کند و به خریدار بگوید در اینده ممکن است در این طرح قرار بگیرد؟
خریدار می گوید باید از مساحت واحد کسر گردد یا معامله فسخ و تمام ضررهای را فروشنده بپردازد آیا این کار قانونی است ؟
یک بند در قولنامه است که میگوید تمام خیارات از جمله غبن به استثناء خیار تدلیس ساقط گردید .. آیا خریدار می تواند از این به نفع خودش استفاده کند ؟
ممنون از پاسخگویی

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.هیچ کاری نمی تواند بکند.یاالله